Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta!” cu Betty Ice în Mega Image

Despre promoție

Lasă-te purtat de gustul înghețatei tale preferate Betty Ice... oriunde îți dorești, pentru că TU alegi unde te poartă pofta iar asta înseamnă o muuuuulțime de mega premii pregătite de vacanță!

Mecanism, durată, premii

În perioada 1 iunie - 31 iulie cumpără orice înghețată Betty Ice din magazinele Mega Image, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul MEGA urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi o bicicletă numai bună pentru promenadă sau o boxa JBL Charge 5 cu care să dai startul petrecerii. În plus, înscrierea ta în campania Mega Image îți dă automat o șansă și la premiile marii campanii unde poți câștiga săptămânal un troler pregătit de vacanță, lunar un voucher de vacanță în valoare de 2000 euro sau chiar marele premiu, 10000 euro! 
 

Premii Campanie ”Tu alegi unde te poartă pofta!” Mega Image:

  •        4 x Bicicletă Pegas Strada
  •        6 x Boxă JBL Charge 5

 

Premii Campanie Națională ”Tu alegi unde te poartă pofta!”:

  •      17 x Troler (1/săptămână)
  •      4 x Voucher de Vacanță 2000 euro (1/lună)
  •      1 x 10000 euro (la sfârșitul Campaniei)

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.