Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta” cu Betty Ice

Despre promoție

Vara aceasta ai ocazia să te lași purtat spre destinația ideală de vacanță pentru că Betty Ice are pentru tine premii cu chef de ducă! Tot ce trebuie să faci e să te bucuri de gustul delicios ar înghețatelor Betty Ice și ai șansa să fii marele câștigător al Marelui Premiu, 10000 euro!

Mecanism, durată, premii

În perioada 1 mai  - 31 august cumpără orice înghețată Betty Ice, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul BETTY urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi super premii: 1 x Marele Premiu, 10000 euro, 4 vouchere de vacanță de 2000 euro (1/lună) sau unul dintre cele 17 trolere de vacanță.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.