Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta” cu Algida

Despre promoție

Premiile bune, la fel ca și înghețata, se cunosc după pofta fiecăruia. Așa că anul acesta am decis să te lăsăm pe tine să decizi unde să îți petreci vacanța câștigată în cadrul campaniei, până la urmă TU alegi unde te poartă pofta! Și când te gândești că ceea ce te desparte de vacanța ideală e doar o înghețată delicioasă Algida alegerea e și mai simplă!

Mecanism, durată, premii

În perioada 1 mai  - 31 august cumpără orice înghețată Algida, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul ALGIDA urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi super premiile campaniei: 1 x Marele Premiu, 10000 euro, 4 vouchere de vacanță de 2000 euro (1/lună) sau, săptămânal, un troler pregătit să fie purtat prin vacanțe de vis.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.