Campanie promoțională: “Primiți cu înghețata?” în magazinele Mega Image

Despre promoție

Pentru că urmează o iarnă specială în care te poți bucura de toate aromele tale preferate de înghețată de la Algida, ți-am pregătit o surpriză pe cinste. Petrece-ți momentele de relaxare în cel mai delicios mod, cu înghețată și obiceiuri de iarnă. Vino în magazinele Mega Image în perioada 15 octombrie 2023 – 15 ianuarie 2024 si poți câștiga o super vacanță cu tradiții românești

Mecanism, durată, premii

Cumpără orice înghețată Algida, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiază.ro și poți câștiga prin tragere la sorți 1 voucher de 1000 de euro pentru o super vacanță cu tradiții românești!

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.