Promoție Auchan- Dove Intensive Repair

Despre promoție

Păr degradat? Uită de asta! Alege gama Dove Nutritive Solutions care previne 90% din deteriorarea părului. Începe ritualul de frumusețe cu Dove Intensive Repair care hrănește firul de păr și nu vei regreta nicio secundă.

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Cumpără un produs din gama Dove Hair, pe durata Campaniei, din magazinele participante menționate în Anexa 1, înscrie-te pe www.unilevertepremiaza.ro şi poţi câştiga prin tragere la sorţi un set de coafat multifuncțional Philips StyleCare

 

Durata

07.08 - 20.08.2019

 

Premii

La finalul campaniei, participanţii pot câştiga unul dintre cele 5 seturi de coafat multifuncțional Philips StyleCare

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte şi nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.