Promoție Penny - Descoperă gama Plant Line inspirată din fitoterapie!

Despre promoție

Încearcă noile produsele Plant Line inspirate din Fitoterapie și te vei bucura de o piele fericită cu aspect sănătos și de un păr demn de admirație.
Achiziționează orice produs Plant Line și poti castiga prin tragerea la sorți pentru un set de produse Plant Line si accesorii pentru ingrijire personala sau un voucher de călătorie în România.

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Tombolă: Cumpără minimum un produs din gama Plant din magazinele participante Penny, înscrie-te pe www.unilevertepremiaza.ro şi poţi câştiga un voucher turstic pentru o excursie în România.

 

Durata 03.07 - 30.07.2019

 

Premii

La finalul campaniei, participanţii pot câştiga un voucher turstic pentru o excursie în România.

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte şi nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.