Promoție Cora - Plant Line

Despre promoție

Descoperă produsele Plat Line cu extracte naturale atent selecționate special pentru pielea ta. Bucură-te de fuziunea dintre știință și puterea naturii din produsele inspirate din fitoterapie.
Achiziționează oricare 2 produse Plant Line din magazinele participante Cora și poți câștiga unul dintre cele 5 telefoane mobile Huawei P20 Lite.

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Cumpără oricare produse Plat Line din magazinele participante Cora și ai șansa de a câștiga premii instant în magazine. Înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 telefoane mobile Huawei P20 Lite.

 

Durată: 15 Mai - 28 Mai 2019

 

Premii prin tragere la sorți

La finalul campaniei, participanții pot câștiga unul dintre cele 5 telefoane mobile Huawei P20 Lite.

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.