Promoție Cora - Rexona - 5000 de pași pe zi

Despre promoție

Știm că mișcarea este cea mai sigură cale spre sănătate, așa că te provocam să pășești în fiecare zi minim 5000 de pași. Susține campania pro-mișcare Rexona și poți câștiga una dintre cele 5 mingi de tenis semnate de Simona Halep

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Cumpără oricare două produse Rexona din magazinele participante Cora și ai șansa de a câștiga premii instant, în magazine. Înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți o minge de tenis semnată de Simona Halep.

 

Durată: 15 Mai - 28 Mai 2019

 

Premii prin tragere la sorți

La finalul campaniei, participanții pot câștiga una dintre cele 5 mingi de tenis semnate de Simona Halep.

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.