Promoție LKA - Dero și Coccolino - Mai proaspăt, mai curat, mai câștigat!

Despre promoție

Primăvara aceasta alege să porţi haine proaspete şi parfumate alături de DERO şi Coccolino şi vei fi răsplătit cu mii de premii atractive!

Mecanism, durată, premii

Mecanism

• Instant win: Cumpără oricare produse Dero de minimum 15 spălări şi poţi câştiga instant unul dintre miile de premii: Coccolino 500 ml sau prosop pufos. SAU • Cumpără oricare produse Coccolino de minimum 72 spălări şi poţi câştiga instant unul dintre miile de premii: DERO lichid 20 spălări sau ursuleţ de pluş Coccolino.

• Tombolă: În plus, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro şi ai şansa de a câştiga una dintre cele 10 biciclete Pegas.

 

Durată: 15 – 26 Mai 2019

 

Premii La finalul campaniei, participanţii pot câştiga una dintre cele 10 biciclete Pegas. Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte şi nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.